Obavijest natjecateljima Zadar-Silba


Zadar i Silba

Poštovani natjecatelji,

Samo nas još dva dana dijeli od 8. plivačkog maratona Zadar 2018., koje je ujedno i seniorsko prvenstvo Hrvatske na 5.000m. Obavještavamo sve  one koji se još nisu prijavili da su prijave otvorene, te da se također možete prijaviti i  na licu mjesta. Kotizacija od danas iznosi 100kn. Kotizacija za Silbu još danas 80kn.

Za Silbu koja se pliva u nedjelju, moguć  je polazak katamaranom u subotu u 14:00 iz gradske luke. Karte se  kao i prošle godine mogu kupiti u agenciji Mia tours  ( 023 254 400 ). http://www.miatours.hr/kontakt

Katamaran u nedjelju polazi također iz gradske luke u 7:30.

Svima koji namjeravaju krenuti na Silbu u nedjelju preporučujemo da karte kupe u subotu ( radno vrijeme agencije do 16:00 ) kako bi se izbjegla gužva na dan polaska. Agencija u nedjelju radi od 07:00.

Cijena povratne  karte za sve koji idu na natjecanje  ( plivači, treneri i pratnja ) iznosi 60kn za odrasle, odnosno 30kn za djecu do12god. Prilikom kupnje karte naglasite da idete na maraton.

Za natjecatelje koji nisu registrirani ili licencirani potrebna je liječnička potvrda!

Za sve maloljetne natjecatelje svojim potpisom jamči roditelj ili staratelj. Uz prijavnicu potpisuje se Izjava roditelja/staratelja kojom se dopušta sudjelovanje na utrci. Maloljetnim natjecateljima bez potpisa roditelja/staratelja neće biti dopušteno natjecanje na utrci 

Kako bi izbjegli gužvu kod prijava , prijavnicu za Zadar i Silbu možete izlistati kod kuće te je ispunjenu i potpisanu donjeti na natjecanje. 

Više o maratonima pogledajte u propozicijama natjecanja.

Donatovski pozdrav!

» download: Propozicije Zadar

» download: Propozicije Silba

» download: Prijavnica Zadar

» download: Prijavnica Silba

Posljednje novosti